Blogul lui roxtaz

Am lansat Tapet Mobila Regal Iasi, unde poți comanda tapetul cel mai potrivit pentru locuința ta

Am lansat un nou site pentru alegerea tapetului potrivit, tapet.mobilaregal.ro, sursa ta non-stop pentru tapet. Îți oferim posibilitatea să comanzi modele la dimensiunea și scara dorită, personalizate sau nu. Noi oferim soluții pentru toate cerințele dumneavoastră, precum și oferte de preț.

MOBILA REGAL IASI – LUXUL CLASIC SI MODERN IN CASA TA

Mobila Regal Iasi furnizeaza solutii complete de mobilare a locuintelor si spatiilor comerciale. Fie ca este vorba de clasic sau modern, mobilierul de calitate Mobila Regal Iasi, care poate fi realizat si la comanda, este alegerea perfecta pentru cabinete de lucru, camere de zi, sufragerii, dormitoare s.a.
„Intotdeauna constienti de cerintele pietei noi aducem inovatie in casa ta, fie ca preferi liniile moderne, fie te regasesti in designul clasic si suntem pregatiti pentru orice provocare pentru a creea oricarui tip de interior un ambient cat mai confortabil.” O echipa de profesionisti atent selectati este dedicata pentru consilierea in alegerea produselor. Atentia pentru detalii face parte din eticheta Mobila Regal, transportul si montajul produselor fiind realizat de echipe de specialisti, iar garantia produselor fiind asigurata. „Oferim produse de mobilier de calitate superioara intr-o gama diversa de produse concepute sa corespunda dorintei de a satisface gustul pentru rafinament si eleganta.” Principalul scop al Mobila Regal, dovedit prin numarul mare de comenzi, este satisfacerea clientului, firma oferind produse functionale de calitate. Pentru a mentine la standarde inalte ofertele cu care sunt obisnuiti clientii Mobila Regal, o gama larga de produse, de la dormitoare la sufragerii, camere de tineret si camere de zi, canapele si coltare , in diverse modele si culori este pregatita pentru a satisface pretentiile si creativitatea acestora. „Stim ca lucrurile bune pot fi inlocuite cu lucruri si mai bune, de aceea dorinta noastra este sa mentinem produsele noastre la nivelul asteptarilor si in beneficiul clientilor nostri.” www.mobilaregal.ro
AMC Mobila Regal Impex SRL
Strada Movila Păcureț, nr.2-4 Iasi, Iasi 700545
Phone: +40.232.22.22.33, +40.745.98.91.14
Un articol original de Kasta Morelly Fashion Week