Mobilier la comandă

Am început cu ambitia de a deveni un producator de tamplarie din lemn stratificat care sa ofere clientilor o tamplarie de calitate, durabila cu un design adaptat fiecarei locuinte in parte. Suntem ceea ce facem. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tamplariei din lemn stratificat consideram ca am reusit sa lasam in urma zeci de clienti multumiti si sute de lucrari ce vor rezista zeci de ani de acum inainte.
Bine de stiut... Industria materialelor lemnoase a evoluat, si in continuare evolueaza. Astfel azi putem spune ca o tamplarie din lemn stratificat poate usor concura la rezistenta in timp, dar este inegalabila la aspect si textura. Evolutia din ultimii ani a tehnologiei de prelucrare a lemnului dar si a lacurilor si baiturilor pentru lemn ne permite astazi obtinerea unor lucrari exceptionale cu finisaje si rezistenta deosebita in timp.
Continuam sa investim in utilaje si oameni. Avem ambitia de a ajunge o fabrica in adevaratul sens al cuvantului. Nu ne oprim, vom continua sa ne imbunatatim performantele si utilajele pentru ca cei ce vor alege produsele noastre sa aiba convingerea ca au facut cea mai buna alegere. Produsele prezentatea in acest catalog demonstreaza ambitia noastra de a continua sa fim mai buni, mai motivati si mai eficienti.